Werkgroepen

Om de schoolwerking te ondersteunen bestaan er verschillende werkgroepen.

Sommige werkgroepen organiseren events om extra inkomsten te vergaren. Hiermee helpen ze onder andere het kamp en het toezicht op onze slapende kleutertjes te financieren. Andere werkgroepen organiseren extra activiteiten voor de kinderen tijdens de schooluren.

Werkgroepen variëren in werkwijze: sommigen vergaderen geregeld, anderen willen vooral praktisch bezig zijn. Nog een andere groep bestaat uit individuen waar de school beroep kan op doen, wanneer nodig.

Het merendeel van deze werkgroepen, is voortdurend op zoek naar 'nieuw bloed' om het nóg beter te doen en de kinderen nóg meer plezier te bezorgen.

Interesse? Hieronder vind je een overzicht van de werkgroepen. Weet je welke werkgroep je wil vervoegen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met de trekker.

Werkgroep 'Taal' organiseert voorleesmomenten in de klas, evenementen en ateliers rond boeken, verhalen en gedichten waarbij ze ook beroep doen op externe auteurs.

Meer info?

Sophie Depreter

'Over het muurtje' brengt ouders, school en buurt dichter bji elkaar. Dit gebeurt onder andere via het wekelijkse oudercafé op dinsdag en de organisatie van infoavonden.

Meer info?

Stef (papa van Mette)

Werkgroep 'Evenementen' zorgt voor activiteiten die mensen en ouders bij elkaar te brengen zoals de jaarlijkse fuif, het jaarlijkse eetfestijn, … en brengt daarmee ook vaak extra geld in het laatje.

Meer info?

Lies (mama Jorin en Jente)

Grieke (mama Mette)

Werkgroep 'Spelen' zorgt voor extra activiteiten voor de kinderen tijdens de middagpauze op dinsdag en donderdag.

Meer info?

Han De Meulenmaaster

Werkgroep 'Moestuin' ondersteunt de klassen bij het onderhoud van de moestuin.

Meer info?

Anke (mama Roos en Janne)

Werkgroep 'Herve' staat in voor de organisatie van ons jaarlijks (meestal zonnig) weekend in Herve.

Meer info?

Werkgroep 'Milieu' heeft aandacht voor een duurzame en gezonde schoolomgeving. Zo staan ze o.a. in voor de aankoop van biologisch fruit en groenten, de dikke-truiendag, de verkoop van ecosmos-broodjes, …

Meer info?

Catherine (mama van Leo)