Dat er in de klassen hard en stevig gewerkt wordt, weten jullie al langer. Dat de speelplaatsmomenten over de middag soms druk zijn wellicht ook. We zijn immers met veel op een kleine plek.

Werkgroep Spelen bokste samen met ouders en externe partners een mooi aanbod ineen voor jong en oud weg van de speelplaats!

De kleuters kunnen wekelijks op dinsdag in een muziekbad duiken. Vanaf november, als het wat kouder wordt, is er op vrijdag poppenkast of lezen we voor uit een of ander fantastisch boek In de wintermaanden kunnen ze ook gezelspelletjes leren (spelen) in de klas.

De kinderen van het lager kunnen lid worden van het klimpaalkoor, elke dinsdagmiddag geven ze het beste van zichzelf. Voor de tweede en de derde graad is er een speciaal muziekatelier op donderdag en wie wil sporten kan op dinsdag mee met David voor een reeks van multisporten. Nieuw dit jaar zijn de Fanfakids. Elke donderdag gaan ze aan de slag met trommels en werken naar Zinneke toe. In het voorjaar start wellicht een reeks met circus ateliers in het Frans. We starten ook nog een cursus dactylo, een breicursus en we organiseren een voetbaltoernooi tussen verschillende Molenbeekse scholen: wisselbeker 1080.

We starten vanaf volgende week, kinderen tekenen in voor een reeks. Geef toe, mooi aanbod toch, ook buiten de klasmuren! Wie zin heeft om mee te atelier te begeleiden of het aanbod te verruimen, spreek gerust Tomas, Ruben, Joke (mama Helder) aan.

Ma Di Wo Do Vr

Kleuters

 

Muziekbad

 

Vanaf november: spelletjes onder dak

Vanaf november: poppenkast & voorlezen

Lager

Cursus dactylo

Breien

Zangkoor

Multisport

 

Muziekatelier 2de, 3de graad

Vanaf november: spelletjes onder dak

Fanfakids te gast op de klimpaal

Voetbaltoernooi vanaf november