De laatste dagen van het schooljaar

De voorbije weken waren ongewoon door Covid-19. We probeerden de laatste weken de kinderen terug op school te krijgen en terug te zien en vonden dit ook heel fijn. We willen jullie bij deze ook nog eens bedanken voor jullie steun tijdens de voorbije weken!

Omdat we op de Klimpaal graag het schooljaar in stijl willen afsluiten en iedereen nog eens terug willen zien, staken we onze koppen bij mekaar en zochten we naar oplossingen om op 29 en 30 juni met iedereen van de Klimpaal te kunnen eindigen, weliswaar rekening houdend met de richtlijnen.
Jullie kunnen dus alvast in jullie agenda noteren:
* maandag 29 juni: heel de dag school voor iedereen (kleuters & lagere school)
* dinsdag 30 juni: afsluitdag tot 12.00u

week 22/06 tot 26/06: kindbesprekingen

Onze aangepaste evaluatie bespreken de leerkrachten graag met jullie in de week van 22/06 tot 26/06. De klasleerkrachten zullen jullie hierover contacteren om verder af te spreken.

 


We verhuizen in augustus naar een site aan het Weststation (meer informatie volgt snel). Wel zijn we op zoek naar helpende handen om de lokalen in de Paalstraat leeg te maken op 1, 2 en 3 juli. Schrijf je in via de link!


Aftellen kan zo vreselijk lang duren. Daarom maakten we een aftelkalender! Kruis elke dag aan en voor je het weet, mag jij terug naar school!


 

Steun de klimpaal met je online aankopen

Trooper